Bedste af Tucson perle og smykker viser

J.O.G.S. Tucson perle og smykker viser, er de største og mest populære uafhængige smykker messer i Tucson, Arizona område. Engros fabrikanter, minearbejdere og internationale forhandlere samles på Tucson Expo Center, stedet, hvor J.O.G.S. show, hver vinter.

Køber fremmøde på J.O.G.S. vis overstiger 27.000, komponere over 4.000 smykker virksomheder. Fleste af disse er registreret virksomhedsejere, der repræsenterer detail smykker industrien i USA. Deltagerne i J.O.G.S. show er ejere af gavebutikker, private gallerier, butikker, stormagasiner og detail smykker butikker. Købere er i stand til at købe smykker på gulvet, som det er leveret; Dette gør J.O.G.S. en cash & carry show.

For 2008 viser, vil der være ca 800 kabiner af udstillere sælger engros færdige smykker, skære sten, perler, perler, koral, turkis, gult og meget mere. Udstillerne er delt op af pavilloner.

Skal se på J.O.G.S.

En virkelig en af en slags sydvestlige smykker pavilion kan kun være fundet på J.O.G.S. vis. Det består af store mexicanske og Native American design turkis og koral sæt i sølv. Udstiller er top forhandlere, minearbejdere og producenter med den største bestand af smykker fra Albuquerque, Mexico og Kina.

Den amerikanske Amber Association præsenterer på J.O.G.S. vis, den største amerikanske Amber pavillon. Pavillonen er sammensat af rav designere og rav producenter fra alle de baltiske lande, der er berømte for deres rav kilde. Hvis du er en rav forhandler eller bare en amberholic, vil du elske denne pavillon. J.O.G.S. show er din gang i et år mulighed for at købe disse flotte designs til en fremragende pris.

Kunst perle Indretning pavilion indeholder nogle af de smukkeste indretning elementer lavet ud af sten, perler, kobber, træ, metal og andre materialer. Disse er museum kvalitet stykker lavet af nogle af de mest talentfulde kunstnere i verden. Dette er virkelig en af de mest enestående kunstsamlinger, du nogensinde vil se, det er ligesom en kunstudstilling inde J.O.G.S. vis. Udover de udsøgte kunstværker, kan du også finde nogle store daglige boligindretning stykker. Andre J.O.G.S. pavilloner omfatter de mange internationale pavilloner, som repræsenterer den rige smykker arv i Indonesien, Hong Kong, Thailand, Mexico og Nepal.

Produkter på J.O.G.S. vis

Der er produkter på J.O.G.S. vis der passer til næsten enhver køber. Sortimentet dækker alle pris punkter, fra høje ende, en af en slags designs til hverdagen populære elementer tilgængelige til engrospriser. Ofte købere er afhængige af ekspertisen af engros sælgerne til at udvælge næste sæsons hotteste sælger linjer. Købere kan ses køber store mængder på engrospriserne samt lejlighedsvis en af en slags Køb beregnet til personlige og private samlinger.

Mødested for J.O.G.S. vis

Hver J.O.G.S. show er afholdt i topmoderne Tucson Expo Center, en af Tucsons største professionelle convention Centre. Hele showet finder sted under ét tag, og på samme etage, at sikre, at købere besøger hver kabine og ingen leverandør bliver udeladt. Stor ophjælpning, en gratis frokostbuffet for køberne, top sikkerhed og et rødt tæppe atmosfære har været ansvarlig for succes i J.O.G.S. show.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.