Enkle teknikker til Mastering de bedste handelssystemer, der forvandler store overskud

Når du har udviklet den bedste handel systemer, der præcist afspejler dine mål, og kan reagere på enhver markedssituation med klare handlinger, er du klar til at tage det næste skridt i din handel. Disse er nogle principper og teknikker, som jeg har fundet for at være uundværligt i min handel karriere. Når du har begyndt at bruge dem, er jeg sikker på du vil føle det samme.

Først, de bedste handel systemer har kun ét marked for handel med. Rigtige penge er lavet ved at mestre dit valgte marked. Mange handlende falde i fælden at tænke mere de handler, jo flere penge de vil gøre. Desværre dette ikke holder stik.

I en lignende åre til denne, holde den bedste handel systemer – virkelig super simpelt. De samme erhvervsdrivende komplicere ofte den bedste handel systemer så meget, at de bliver næsten umuligt at handle. Dette er normalt opnås gennem over optimering, tilføjer alt for mange indikatorer. I stedet holde din plan din bedste handel systemer som strømlinet som muligt. På den måde vil det være robust nok til at handel på tværs af mange markedsvilkår. Gennem afprøvning, har jeg fundet, at over optimering vil en plan gøre det klarer sig bedre på historiske data. Men disse planer normalt handel værre i realtid, således at tage væk mål til at have den bedste handel systemer.

Når din bedste handel systemer er oppe og køre, dokumentere den. Alle vellykkede traders at jeg kommer i kontakt med dokument deres plan-er mine planer virkelig den bedste handel systemer eller gør det nødvendigt at tage nogle komplicerede bugs ud af det? De har deres nøjagtige handel metode skrevet. De handlende, der mister penge behøver deres handel metode skrevet. Du bør klart skrive din metode. Hvorfor er det så vigtigt? Når du sidder og præcisere, hvordan du opfatter markedet, accepterer du, at du kan være forkerte. Du er begyndt at tage ansvar. Med denne accept kommer et fornyet engagement og dedikation til dit system, som vil tillade dig sidste markeder udsving. Dette er et centralt element til at holde din plan den bedste handel systemer.

Denne næste strategi er over kiggede næsten hver erhvervsdrivende. Det er imidlertid en af de mest kritiske punkter til din succes. Tilbage skal du teste dit system. Back test et system indebærer anvendelse af de regler og betingelser for den bedste handel systemer til historiske data. Med tilbage test kan du bestemme hvordan profitable dit system kan være, og forudsige sin gevinst/tab-forholdet. Disse tal vil ikke være 100% nøjagtig, som pris bevægelser i fortiden gentages aldrig perfekt. Dog kan du antage, at lignende mønstre og tendenser vil ske over tid, at give dig uvurderlig indsigt i hvordan de bedste handel systemer vil udføre.

Back test vil også give dig den tillid, du har brug for handel bedste handel systemer. Tillid er ofte den sværeste hurdle at overvinde i nogen af de bedste handelssystemer. Så, uanset teknisk analyse kriterium du kan bruge til at handel med, være det at flytte gennemsnit, lys sticks, volatilitet udbrud, fibonacci retracements eller andre af de bedste handel systemer du har udtænkt du gonna nødt til at tilbage teste det grundigt.

Selvfølgelig, bør du også ansætte fremragende penge forvaltningsregler. Trods det er betydning, penge forvaltning er stadig relativt ukendt af mange handlende og investorer over hele verden. Faktisk, Dr. Van K. Tharp, verdenskendte leder i professionel handel coaches og konsulenter siger: “måske den største hemmelighed til top handel og investeringer succes er passende penge forvaltning.”

Jeg kalder det en “hemmelig”, fordi nogle mennesker synes at forstå det, herunder mange mennesker, der har skrevet bøger om emnet. Nogle mennesker kalder det risikokontrol, diversificering eller sådan “klogt” investere dine penge. Men formlen penge forvaltning, der er nøglen til top handel og investering er blot benævnes algoritmen.

Det har taget mig år at forenkle disse regler. Sure, det var en hård række til at hakke, men frugterne har været det værd. Den gode nyhed er, du ikke behøver at gå den samme vej, jeg gjorde. Efter utallige kunder beder om coaching på dette emne besluttede jeg at oprette et system, der tager dig gennem processen med at designe fremragende penge forvaltningsregler trin for trin. Jeg kaldte det “Trading Secrets Revealed”. Du kan lære mere om disse hemmeligheder, ved at besøge:

For mit sidste punkt, lad mig drage nogle paralleller mellem kører en forretning og handel. Mest succesfulde virksomheder fører statistik over alt fra deres konverteringsfrekvens til deres gennemsnitlige dollar salg. Grunden til en succesfuld forretning gør dette er at oprette et scorecard på basis af hvor de er lige nu. De forstår, at du først skal holde score, før du kan begynde at forbedre at score. Handel er præcis det samme.

Du bør se på handel som en forretning. For at gøre dette skal du lære nogle værdifulde statistikker om dit system. Det er den eneste måde du kan forbedre ydeevnen. Hvordan kan du forvente at forbedre noget, medmindre du ved hvad det er du søger for at forbedre? Du skal kende din R multipla, vinde erstatningernes, forventede og andre lignende statistik. Du kan lære mere om disse og andre vitale statistikker ved at læse handel din vej til økonomisk frihed af Dr. Van Tharp.

Med en back testet, robust og den bedste handel systemer kan du eventuelt i dine hænder, og en god forståelse for penge forvaltning og markedet, vil du maksimere deres handelspotentiale. Når du har anvendt disse teknikker, vil du blive overrasket over hvor profitable bliver den bedste handel systemer du har designet. Nyd din succes.

3 tanker om “Enkle teknikker til Mastering de bedste handelssystemer, der forvandler store overskud”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.