Hvorfor vælge Delaware som dit Corporate hjem?

Hvad staten indeholder mere end en halv million forretningsenheder, herunder mere end halvdelen af Fortune 500-virksomheder? New York? Californien? Illinois? Lol Lol Lol Den pågældende stat er Delaware. Med en befolkning mindre end 88% af alle stater tiltrækker denne business-venlige tilstand flere selskaber end nogen af de større byer. Virksomheder vælger Delaware simpelthen på grund af deres fleksible corporate love, højt respekteret Court of Chancery, en business-venlige stats regering, og en kundeservice orienteret personalet i Delaware Division of Corporations.
Blandt de mange forretningsfolk love kræver Delaware ikke selskaber til at operere i staten, kun at bevare en registreret agent, der kan være en enkelt beboer, eller en eksisterende indenlandske corporation. Derudover tage Inkorporeringer typisk 24 timer at behandle, men der er tjenester, der giver mulighed for samme dag, og 2 timers arkivering. Der er ingen selskabsskat for selskaber indarbejdet i Delaware, men ikke handle i staten. Yderligere, omkostningerne til at indarbejde er en af de laveste i landet, og én person kan holde alle officer positioner Corporation. Officer navne er ikke forpligtet til at være opført i artikler vedtægter. Aktier ejet af personer uden for Delaware er ikke underlagt Delaware skatter.
Delaware fastholder et separat corporate retssystem, kaldet Delaware Court of Chancery, som bruger ikke juryer, men kun bruger dommere udpeget for deres ekspertise i selskabsret. Delaware Court of Chancery er en 210 år gammel virksomhed domstol, der har skrevet de fleste af de moderne amerikanske corporation retspraksis. Det er bredt anerkendt som landets mest fremtrædende agentur for bilæggelse af tvister vedrørende corporate retssager. Statens lovgivende forsamling tager alvorligt dens rolle i at holde corporation statut og andre erhvervslovgivningen aktuelle. Deres unikke ekspertise i, og eksponering for spørgsmål vedrørende erhvervsret er supreme. I øjeblikket har Court of Chancery gjort docket oplysninger og skriftlige indlæg tilgængelige over internettet for civile søgsmål indgivet i retten.
Delawares stats regering er business-venlige og tilgængelige. Division Corporation er i spidsen for effektivitet, og deres professionelle personale leverer hurtig, venlig tjenester til klienter, advokater, registrerede befuldmægtigede m.fl. Office af Secretary of State fungerer mere som en business snarere end en regering bureaukrati med sin førende teknologi og kundeservice orienteret personalet.
Delaware kan give mening for store selskaber, men det ikke kan være værd indsatsen for lille, privatejet selskab, der driver forretning i deres hjemland. Selvom Delaware ikke skat af statslige virksomheder, skal afgifter betales i tilstanden virksomhed opererer. Mens indarbejde gebyrer er lavest i Delaware, kan udpege en corporate agent til at modtage officielle meddelelser i Delaware ophæve enhver realiserede omkostningsbesparelser. Alle faktorer i betragtning, Delaware er en premiere juridiske hjem til virksomheder over hele verden.

2 tanker om “Hvorfor vælge Delaware som dit Corporate hjem?”

  1. After research a few of the weblog posts in your website now, and I truly like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site record and can be checking again soon. Pls take a look at my website online as well and let me know what you think.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.